5 jul

dinsdag 5 juli 2022 tot dinsdag 5 juli 2022

Begin: 13:45u Einde: 17:30u Thema: Naast lezingen over de ontwikkeling van missiologie en membercare en de integratie van het psychologische, geestelijke en missionaire zal er, onder genot van een hapje en een drankje, ruimte zijn voor ontmoeting. Organisatie: InTransit Locatie: Huize De Parel, Traa 3 Voorthuizen Kosten: n.v.t. E-mailadres: info@intransit.nl Toelichting:

Wegens het ruim 25-jarig bestaan van InTransit en de jarenlange inzet en betekenis van Corry Nap hierin organiseert InTransit een symposium op
D.V. dinsdagmiddag 5 juli 2022.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Sprekers: Prof. Dr. Bernhard Reitsma, Drs. Irene Blom en Margreet Korstanje MA.
Locatie:    Huize De Parel, Traa 3 in Voorthuizen
Tijd:           13:45u - 17.30u

Aanmelden Symposium InTransit

Naast lezingen over de ontwikkeling van missiologie en membercare en de integratie van het psychologische, geestelijke en missionaire zal er, onder genot van een hapje en een drankje, ruimte zijn voor ontmoeting.

Er is een maximum aantal gasten dat deel kan nemen aan het symposium. Geef uzelf daarom op vóór 16 juni. Mochten de aanmeldingen het maximum overschrijden, dan laten we u dat uiterlijk op 16 juni weten. 

Twee weken voorafgaand aan het symposium ontvangt u een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres met nadere info over het programma en route informatie. 

Van harte welkom!

Team InTransit

Agenda

bekijk de complete agenda
 • 29 aug

  Eéndaagse Personal Security Refresher

  Global Risk Advice
 • 18 sep

  Holland Debriefing Week 18 - 23 september

  Le Rucher Ministries
 • 4 okt

  Eéndaagse Personal Security Refresher

  Global Risk Advice
 • 6 nov

  Holland Gezinsdebriefing Week 6 - 11 november

  Le Rucher Ministries