10 jun.

zaterdag 10 juni 2023

Begin: 10.00 uur Einde: 16.00 uur Thema: Met je gezin de zending in! Organisatie: Diverse organisaties Locatie: De Herikon: Stationsstraat 2, 3881 AD Putten Kosten: €30,- per gezin Toelichting:

Met een gezin op missie gaan is een stap die vertrouwen én voorbereiding vraagt. Daarom organiseren Interserve, InToMission, MAF, MissieNederland, OMF, Passagebegeleiding en WEC ook dit jaar opnieuw gezamenlijk het event Ready Set Go op zaterdag 10 juni 2023. Dit jaar is het weer mogelijk om elkaar live te ontmoeten!

Deze bruisende actieve ‘Ready Set Go Dag’ is bedoeld voor gezinnen in voorbereiding op vertrek naar het buitenland. Het is een dag voor gezinnen, inclusief de kinderen. Deze dag zal vooral in het teken staan van het elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Voor de kinderen zal er naast het gezamenlijke programma, ook een aantal activiteiten aangeboden worden die specifiek voor hen zijn aangepast op hun leeftijd. Kom, geef je op en geniet van de connecties die je zult maken met andere gezinnen die ook in voorbereiding zijn om op weg te gaan. Je zult ervaren dat je veel herkenning zult vinden bij elkaar.

Voor de allerjongste zal er oppas aanwezig zijn.

Programma:
10.00 uur  Welkom
10.45 uur  Interactief cultureel spel voor alle gezinnen, daarna apart programma kinderen
12.30 uur  Lunch
13.30 uur  Delen van ervaringsverhalen
16.00 uur  Afsluiting

Door deel te nemen aan deze dag kunnen gezinnen zich nog beter voorbereiden op de unieke uitdagingen die er op hun pad komen wanneer zij vertrekken naar het buitenland.

Agenda

bekijk de complete agenda
  • 30 apr.

    Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

    Interserve
  • 27 mei

    Missionaries on the Move

    InToMission
  • 8 jun.

    Men Only Ontmoeting

    InToMission
  • 11 jun.

    Q&A Re-entry Online Sessie

    InToMission