27 sep.

maandag 27 september 2021 tot maandag 27 september 2021

Begin: 15.00 uur Einde: 16.30 uur Organisatie: MissieNederland & InToMission Locatie: Zoom Kosten: Gratis Toelichting:

In samenwerking met InToMission en andere partners heeft MissieNederland aan het begin van de coronapandemie meerdere online meetings via Zoom georganiseerd rondom Global missions & corona. Inmiddels zijn we meer dan anderhalf jaar verder maar de behoefte om elkaar online te ontmoeten is er nog steeds. Daarom gaan we door met periodieke online meetings voor iedereen die betrokken is bij global missions. 

De volgende bijeenkomst is op maandag 27 september om 15.00 uur (CET = Nederlandse tijd). 

Deze online ontmoeting via Zoom is voor iedereen die betrokken is bij global missions. We bieden graag een plek om je verhaal te delen en te luisteren naar de verhalen van anderen. Zowel de (zendings)werker in het veld, teruggekeerd of op verlof, als de medewerker van een zendingsorganisatie of lid van een thuisfrontteam of zendingscommissie van een lokale gemeente. Van harte welkom!

We horen graag je verhaal. Hoe gaat het nu? Waar worstel je mee? Welke vragen heb je? Hoe gaat het met je missie? Welke bemoedigende ontwikkelingen ervaar je? Neem deel aan de online ontmoeting om te delen, elkaar te bemoedigen, er voor elkaar te zijn en samen te bidden. 

Wil jij deelnemen? Meld je dan nu aan via deze link en ontvang een e-mail met daarin de Zoom-link voor de online ontmoeting.

Agenda

bekijk de complete agenda
 • 30 apr.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve
 • 27 mei

  Missionaries on the Move

  InToMission
 • 8 jun.

  Men Only Ontmoeting

  InToMission
 • 11 jun.

  Q&A Re-entry Online Sessie

  InToMission